Banner3

O nas

Smo dinamično podjetje NAGODETI LOGATEC d.o.o., ki s svojim strokovnim znanjem, večletnimi izkušnjami in željo po vrhunski kakovosti, ustvarja energetsko učinkovita in okolju prijazna okna in vrata, blagovne znamke NAGODETI.

Predstavljamo tehnično dovršenega proizvajalca in ponudnika oken, vhodnih vrat, notranjih vrat, senčil in fasadnih sistemov.

Inovativne odločitve, nenehno usposabljanje zaposlenih, vzdrževanje visoke stopnje tehnološke opremljenosti in konstantna optimizacija procesov, so osnova za realizacijo naše vizije »Energetsko učinkovita, tehnološko dovršena, cenovno ugodna ter okolju prijazna okna in vrata NAGODETI za vsak dom« .

Izbira je vaše zadovoljstvo, kajti naš obsežen prodajni program ima za vsako arhitekturo svojo celovito rešitev. Omogočamo vam popolno svobodo pri individualnem oblikovanju vaših rešitev - oken in vrat NAGODETI.

Okna in vrata NAGODETI so produkt inovativnosti in kakovosti. V slehernem koraku našega poslovanja upoštevamo družbeno odgovorne in okolju prijazne odločitve. Z nakupom izdelkov iz našega prodajnega programa boste pripomogli tudi k manjši onesnaženosti okolja.

Ponujamo vam tehnično in estetsko dovršene ter cenovno ugodne izdelke. V to se prepričajte tudi sami – okna in vrata NAGODETI so prava izbira za vaš dom.

POLNO IME PODJETJA: Nagodeti Logatec okna-vrata-senčila d.o.o.

NASLOV: IOC Zapolje III 4

DAVČNA ŠTEVILKA:   SI21693277

MATIČNA ŠTEVILKA: 2297841

TRANSAKCIJSKI RAČUN:

KONTAKTI TELEFON: 080 11 29, +386 (0)1 750 92 82

FAX: +386 (0)1 750 92 83

ELEKTRONSKI NASLOV: info@nagodeti.com

 

 

 

 

Razprodaja povpraševanje meritve Predstavitveni video NAGODETI Logatec d.o.o. brezplačni telefon 080 11 29
© NAGODETI Logatec d.o.o.