Banner veka1 Veka banner2 Banner3 Banner VEKA SOFTLINE 70 PLUS
Pobrskaj med artikli

Rolete

Rolete

Linija izdelka: Termo
Vrsta materiala: PVC + Aluminij

Rolete prostor zasenčijo, hkrati nudijo tudi dodatno toplotno in zvočno izolacijo. Zaščitijo vas pred radovednimi pogledi, močnimi sončnimi žarki, pred vetrom in mrazom. Omilijo hrup in zaščitijo vaša okna pred umazanijo.

Poleg svoje velike uporabnosti imajo rolete tudi dekorativno vlogo. Lamele so različnih barv in dimenzij, predokenska omarica pa s svojo barvo in obliko dodatno popestri vašo fasado.

 

Zunanje predokenske rolete - roletna omarica ščiti okno od zunaj in pomeni dodatno zaščito vašega stanovanja. Omarica se montira na zunanji del okna, lepo se prilega na objekt, ne vzame veliko prostora in ne kvari videza. Vgradnja rolet poteka naknadno, kot nadomestna vgradnja.

Prednosti se kažejo v enostavni montaži, maksimalni toplotni in zvočni izolaciji, zaščiti pred pogledi in vlomi pa tudi mrčes ne bo več vaš problem, saj lahko v omarico vgradimo rolo integrirani komarnik.

 

Notranje nadokenske rolete se montirajo nad okno – ponavadi pred montažo okna v odprtino. Zaradi posebne priprave preklade so najbolj primerne za adaptacije, možne pa tudi za novogradnje. Sistem je preprost, a učinkovito zasnovan, saj zaradi načina izdelave in dodane notranje izolacije prihaja do precej manjših toplotnih izgub, notranji servisni pokrov pa omogoča enostaven dostop do rolete.

» več
Razprodaja povpraševanje meritve Predstavitveni video NAGODETI Logatec d.o.o. brezplačni telefon 080 11 29
© NAGODETI Logatec d.o.o.
pravno obvestilo  |   |  o avtorjih